Band-ul de muzică electronică Oliver’s House Music recent a lansat un video pe fundalul apusului din Cahul filmat de pe acoperișul sanatoriului ”Nufărul Alb” sub un set de muzică electronică.

Ideea principală este de a reda frumusețea naturii combinată cu o muzică de calitate. 

”Avem nevoie de a dezvolta preferințele oamenilor față de o muzică de calitate. De aceea încercăm mereu să venim cu diverse idei inovative și să transmitem mesaje pozitive tuturor Cahulenilor”, ne-a comunicat unul din fondatorii band-lui.


Oliver’s House Music a fost creat anul trecut. Pe parcursul acestor ani, ei au evoluat la diverse evenimente. Vara trecută au fost headliner la festivalul Faces of Friends’19 și au fost invitați a afterparty la festivalul ”Nufărul Alb”.

Abonează-te la paginile lor în rețelele sociale:

Facebook  Instagram

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.