54 de poliţişti de frontieră şi-au demonstrat calităţile de luptători în cadrul Campionatului Poliţiei de Frontieră lupta “Sambo”, ediţia 2020.

Participanții au disputat întâietatea în cadrul a două clasamente, individual și cel pe echipe, concurând la diferite categorii de greutate. Polițistul de Frontieră din Cahul, Bragagiu Mircea a devenit campion in categoria 82 kg.

Bragagiu Mircea s-a clasat pe primul loc și la categoria “Open” în premieră, în care au luptat 10 doritori, indiferent de categoria de greutate. Reprezentantul Direcției regionale Sud, a fost nominalizat și cu distincții pentru „Cea mai bună tehnică”. Menționăm că Bragagiu Mircea este un luptător de jiujitsu Brazilian, discipolul școlii BJJ din Cahul.Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.