După ce la finele săptămânii am prezentat situația cu angajările la IP Centrul de Tineret Cahul, astăzi venim cu concretizări la subiect.

Anastasia Uzun și Vladimir Afanasiev au fost angajați direct de prin dispoziția președintelui raionului Cahul în funcțiile de specialiști ai Centrului de Tineret Cahul.

Citește și: Vrei să lucrezi la stat (CR Cahul)? Scrie cerere și gata, nu contează că e ilegal (Editorial)

Astfel, potrivit situației la moment, aceste 2 persoane vor desfășura activități cu tinerii și dedicate tinerilor din raionul Cahul, conform regulamentului de funcționare.

Anastasia Uzun, a fost angajată începând cu 13 februarie 2020. Este originară din mun. Cahul, a studiat Administrație publică la US „B.P. Hasdeu” din Cahul și Relații Internaționale la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, Facultatea Transfrontalieră.


Vladimir Afanasiev, a fost angajat din 17 februarie. Potrivit paginii sale de facebook, este originar din Cahul, acesta a învățat Științe Politice la Universitatea de Stat din St. Petersburg. Totodată, potrivit aceleiași pagini de facebook, locul de muncă actual este Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

Vladimir apare în poze drept un activist sau simpatizant PSRM, care a fost implicat în campania electorală pentru Alegerile Locale Generale din octombrie 2019.

Precizăm că la începutul lunii februarie, un grup de voluntari ai Centrului de Tineret Cahul au făcut mai multe postări prin care sugerau că instituția ar urma să fie lichidată.

La acel moment, președintele raionului Cahul a infirmat aceste declarații, iar pe 13 februarie a făcut prima angajare în cadrul acestui Centru. Dispozițiile date au fost contestate la Cancelaria de Stat.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.