Este vorba despre “GAZETA DE CHIȘINĂU” – săptămânal independent social-politic, de atitudine.


Potrivit ziariștilor de la “GAZETA DE CHIȘINĂU”, publicația le va oferi oamenilor accesul la o informație corectă pentru a putea lua decizii cu privire la viața lor și la destinul politic al acestei bucăți de pământ, transmite moldova9.com

Publicația dorește să fie pentru cititorii săi o călăuză de încredere într-o lume incertă și plină de pericole. Jurnaliștii de acolo promit să respecte preceptele clasice ale unei prese libere: de a informa, a educa și a distra cititorul.“GAZETA DE CHIȘINĂU” va apărea în fiecare zi de vineri. Paleta materialelor reăsite în paginile săptămânalului este largă: se vor regăsi subiecte pe teme sociale, politice, economice, de cultură, interviuri cu personalități marcante. O atenție deosebită va fi acordată universului femeii și îngrijirii sănătății. Nu va fi neglijat nici sportul, și nici faptul divers. De asemenea, nu vor lipsi istoriile de viață și de inimă albastră.

“GAZETA DE CHIȘINĂU”  poate fi cumpărată la chioșcuri sau la oficiile poștale. Tot la orice oficiu poștal puteți să vă faceți abonament pentru această publicație. Ziarul poate fi cumpărat la doar 6 lei.

Săptămânalul este susținut de Intermedium Organisationen – o asociație suedezo-basarabeană.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.