O fată de 16 ani a decedat după ce a căzut de la etajul 9 a unui bloc de locuit din mun. Cahul.


Potrivit datelor IP Cahul, la ora 06:13, printr-un apel telefonic la 112 oamenii legii au fost informați că o persoană ar intenționa să se arunce de la etajul 9 a unui bloc din centrul mun. Cahul.

Au ajuns în 5 minute, dar nu au reușit să intervină. Ajunși la fața locului deja polițiștii și echipajul SMURD au constatat decesul.

Din circumstanțele  stabilite la fața locului, persoana în cauză a fost observată de locatarii blocului respectiv, că în jurul orelor 06:00 min, a intrat în scara blocului și în scurt timp a fost văzută pe acoperișul blocului.

De asemenea,  au fost stabiliți martorii care au văzut momentul căderii persoanei date. La fel este stabilit faptul că careva alte persoane nu au fost observate pe acoperișul blocului. Ușa de la acoperișul blocului respectiv era deschisă de mai mult timp înainte, accesul pe acoperiș era liber.

În toamna acestui an, fata ar fi împlinit 17 ani .

Polițiștii investighează cazul– Spălați-vă mâinile de multe ori;
– Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
– Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile;
– Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;
– Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât, în cazul, în care va prescrie medicul;
– Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
– Utilizați masca de protecție doar, în cazul, în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
– Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele în carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
– Animalele de companie nu transmit coronavirus.