Republica Moldova va participa la Expoziţia Mondială „Expo Dubai”-2020. O decizie în acest sens a fost aprobată la şedinţa de miercuri, 22 ianuarie, a Executivului, transmite MOLDPRES.


Potrivit lui Anatol Usatâi, ministru al Economiei şi Infrastructurii, „participarea la această expoziţie prestigioasă va contribui la promovarea valorilor culturale şi realizărilor economice ale ţării noastre, fiind o oportunitate pentru a stabili noi relaţii de afaceri şi colaborare pe diferite segmente”.

Pentru o bună organizare a participării Republicii Moldova la expoziţia de la Dubai, Guvernul l-a desemnat în calitate de Comisar General al Secţiunii Naţionale pe Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite.

“Expo Dubai”- 2020 se va desfăşura în perioada 20 octombrie  2020 - 10 aprilie 2021 şi se preconizează să fie vizitată de 25 de milioane de persoane.

Ţara noastră a mai participat la expoziţii de nivel internaţional cum ar fi: World Expo Hannover -2000 (Germania), Expo Shanghai 2010 (China), World Expo Milano 2015 (Italia).


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.