Musteață Valeriu, consilier a fracțiunii ”Acum pentru Cahul” face o sesizare către poliție împotriva lui Moruz Dmitrii.

”Aș vrea să vă atenționez despre consilierul Moruz. Am observat ca a făcut referire la mine în cadrul comisiilor de specialitate, adică are un comportament foarte neadecvat și folosește un limbaj nerespectuos față de colegii săi, poate să iasă din sala de ședință și am crezut că din lipsa de experiență, nu este clar ceva. Am tolerat dar astăzi în cadrul ședinței ordinare care pot fi văzute din imaginile video, acesta sfidează aparatul primăriei și colegii din consiliu. A folosit un limbaj nerespectuos cel puțin acțiuni care nu sunt demne de un consilier municipal. Cred că și alegătorii lui nu sunt mulțumiți de asemenea acțiuni”, a menționat Musteață Valeriu.

Deasemenea consilierul municipal a declarat că face o sesizare către organele competente a IP Cahul să ia act de comportamentul lui ca pe viitor să nu-și mai permită asemenea acțiuni.

Contactat telefonic consilierul independent, Dmitrii Moruz nu a răspuns la apel.

Video de la ședința consiliului municipal Cahul integral o puteți vedea mai jos:


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.