Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat mortal de un carabinier. Totul s-a întâmplat noaptea trecută în satul Elizaveta din municipiul Bălți.


 Angajatul se afla în afara exercitării atribuțiilor de serviciu, iar arma personală era deținută legal, transmite tv8.md

Incidentul a avut loc în jurul orei 23:30. Un militar, angajat al Direcției regionale ,,Nord” a Inspectoratului General de Carabinieri (IGC) al MAI, a fost implicat într-un conflict și a efectuat o împușcătură din arma personală.

La scurt timp la fața locului a intervenit grupa operativă a IP Bălți, ca urmare a unui apel înregistrat de Serviciul 112. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele acestui caz, iar militarul a fost reținut.

Procuratura investighează acest caz, iar IGC a dispus inițierea unei anchete interne.Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.